andrea1981
02-08-2006, 02:19 PM
Ahoj,
brzo to budou dva roky co ziju v Holandsku. Odstehovala jsem se sem za svym pritelem. Samozrejme mi zivot tady nachystal spoustu prekvapeni a tezkosti, ale preze vsechno jsem tu stastna.
A co vy?? Proc jste se odstehovali z cech?? A jste v zahranici stastni??
andrea
texaskycizek
08-04-2007, 09:31 PM
Ahoj Andreo,
pristi rok to bude pro mne 40 let. Hruza, co? Ale, bylo mi 21 tehdy a to se da vse. Jestli jsem umel 500 slov anglicky a z toho jsem chytil v mluvene reci sotva 100. Proste sranda. Ale nelituji. Jak jsem se dival z povzdali na CSSSSR, tak jsem si mnohokrat blahopral ke spravnemu rozhodnuti. Diky bohu, Budhovi, nebo cemukoliv jsem plachl. Spise stastna shoda okolnosti. Poslednich 20 let ziji v Texasu hned vedle Houstonu, doslova, asi pul km. Mam maly kseft, delam klimatizaci. Je zde teplo, banany dozravaji na zahrade, takze je to treba. Vychoval jsem a protlacil vysokou skolou 3 decka. Ted mam druhe manzelstvi. Prvni byla mistni, to vydrzelo 25 let, druha je importovana z CR. Da se rici, ze si docela uzivam. A porad se na Vas vsechny divam z povzdali a porad si blahopreji, ze tam nejsem.
Nic ve zlem. Jste tam jako bylo Nemecko po valce. Ti idioti musi vymrit a nove generace vychovane ve svobode musi prejmout moc. Pak tam bude dobre. Prepracovat zakony si tez vezme. Amici to delaji jiz pres 200 let a porad se musi upravovat.
No, na takoveto thema by se dalo psat hodiny.
Vas Texaskycizek
JirkaCR
10-09-2007, 10:42 PM
Nazdarek,
Ja ziju v Kostarice a celkem to klape. More opic, ale to nevadi :)
Zatim,
Jirka
D.juxuh
02-12-2009, 11:36 PM
Cus, taky mam mensi problem: kdyz si vytvorim on-line hru tak ji kamos nenajde a tim padem spolu nemuzem hrat....nevite jak na to nebo cim to je?