![]() |
|
|||||||
| Music, Film and Literature Czechs are worlwide famous musicians, succesful filmmakers (Milos Forman)and prolific writers. Share with your friends what do you know, what do you listen, read or watch. Let them know about these aspects of Czech culture. We will of course contribute as well. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Hi,
I'm new here and I wasn't sure which forum to put this in (Music or Language), but I was hoping that someone could help me translate a song into English. The song is Třetí galaxie by Michal David. The lyrics are: Třetí galaxie Já vezu vám poselství třetí galaxie, vím, že se ptáš, kdo to je, kdo tam vlastně žije, svět jako váš, možná jen trochu čarovný je, věř nebo ne, člověk tam nejen písní je živ, zítra, stejně jak dřív. Jsem tady den, to se ví, že se jeden diví, prach, bláto, kouř, je to div, že jste ještě živí, proč nevoní všude les, nebo v městech jívy, proč oceán špínou řek život nechá si vzít, ááá, jak v tom můžete žít. Hmm jsisisisisisisi si v moři aut, holé nic, pouze jejich slova, znám spoustu krás, podívej, nebe zdobí duha, svůj půvab má na horách taky zima tuhá, já všech se ptám, proč si jen sami kazíte svět, ááá, zpátky s chutí bych vzlét, vzlét, vzlét, vzlét, vzlét. Znám hvězdu jasnou jak den, jak úsměv dívek a žen, všechen, znám hvězdu v souhvězdí N, snad hezčí může být jen náš sen, ve třetí galaxii září, ta moje hvězda vzdálená, pojď blíž, spolu můžem se vznést, pojď blíž, já zpátky odlétám. Šuva šuva šuva šuva šuva šuva ........ Já vezu vám poselství třetí galaxie, věř, osud váš, pokud vím, dneska hodně zlý je, váš starý svět spoustu let nikdo neumyje, dál rok co rok ten váš smog vniká do vyšších sfér, ááá a to není moc fér. Vítá vás třetí galaxie, vítá vás třetí galaxie, ... (do ztracena) any help is greatly appreaciated, and I hope you all have a great day! kindest regards, Speedy |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|